LV: 19.gs skapis no Francijas, integrēts individuāli dizainētā ieejas garderobes skapī. Tā ir viena no daudzajām lietām, kur mijiedarbojas jaunais ar veco, veidojot interjeru ar dziļāku stāstu / vērtību.

ENG: 19th century wardrobe from France, integrated into a custom designed entrance wardrobe. It is one of the many things where new interacts with the old, creating an interior with a deeper story / value.

Interjers ģimenes brīvdienu mājai Jūrmalā

Informācija par dizaina darbu

Darba nosaukums EN: Interior for a family holiday house in Jurmala
Apraksts – koncepts, mērķis, materiāli utt LV: Šī, gaismas piepildītā, ģimenes brīvdienu māja ir vieta, kur mājas saimniekiem, kopā ar tuviniekiem aizbēgt no pilsētas mūriem un būt priežu meža ieskāvumā. Tās interjers ir kā estētisks savienojums starp neskarto dabu un izmantotajiem iekštelpas risinājumiem – antīkajām mēbelēm un krāsnīm, kas plūstoši savijas ar jauni izveidotiem, individuāli dizainētiem mēbeļu elementiem vai modernu sadzīves tehniku, harmoniski izveidojot telpu, kurā nojaušama cieņa pret vēsturi, bet to integrējot mūsdienīgā vidē. Tā ir kā saspēle starp veco un jauno. Interjers veidots 280m2 mājai, kurā dominē nomierinoša krāsu palete un izmantoti dabiski, videi draudzīgi, ilgtspējīgi materiāli – priede, ozols, akmens. Iekārtojums ir minimālistisks, saglabājot plašuma sajūtu un atvērtumu pret dabu.
Apraksts – koncepts, mērķis, materiāli utt. EN: This light-filled family holiday home is a place where owners, together with their close ones, can escape the city walls and be surrounded by a pine forest. Interior design is like an aesthetic union between nature and used indoor solutions – antique furniture and stoves are seamlessly intertwined with newly created, custom designed furniture elements or with modern household appliances, harmoniously creating a space where respect for history can be felt, but integrating it into the modern environment. It is like a game between the old and the new. 280m2 interior is dominated by a soothing colour palette and filled with natural, environmentally friendly, sustainable materials – pine, oak, stone. The layout is minimalist, maintaining a sense of spaciousness and openness to nature
Īsa informācija par darbu – planšete, digitāls darbs, fizisks darbs utt: Realizēts interjera projekts jaunuzceltai ēkai
Fotogrāfa vārds: Madara Gritāne

Informācijas par autoru

Autors: Krišjānis Majevskis
Komanda: Uno Majevskis (arhitekts), Studio Caché